Direktlänk till inlägg 6 oktober 2011
Fläskfilegryta med svamp och paprika
(4 personer)
500 g fläskfile
300 g champinjoner
1 purjolök (ganska liten)
1 röd paprika
1 gul paprika
1,5 tsk salt
peppar
2 dl lätt creme fraiche
2,5 tsk kinesisk soya
1. Putsa och skiva fläskfilen i centimetertjocka skivor. Bryn dem på båda sidor i en stekpanna. Flytta över till en gryta/stor kastrull.
2. Skölj och skiva champinjoner och purjolök. Strimla paprikorna. Fräs alltesammans i stekpannan och flytta sedan över till grytan.
3. Salta, peppra, häll på creme fraiche och soya. Smaka av och låt koka ihop sig i några minuter!
En god gryta som är väldigt enkelt att göra, receptet är taget ur Lättlagat på 20 min, men som vanligt har jag ändrat receptet så att det passar efter mina förutsättningar och smak bättre!
Tillsammans med bulgur och sallad med gurka och solroskärnor
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|