Direktlänk till inlägg 5 december 2011
Jag har tipsat om det innan, men jag gör det igen. Blanda valfria frysta bär+kesella och mosa/mixa ihop det till en gegga, och om du hinner så ställ in det 30-60 min i frysen så har du din egna glass.
Igår till kvällsmellis gjorde jag en variant med fryst bärmix (på gojibär, hallon, blåbär, havtorn, björnbär) som jag mosade ihop med lika mycket kesella och sedan lite råa kakaonibs. Supergott var det!
Innan jag hade blandat ihop det hela :)
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|