Direktlänk till inlägg 30 januari 2012
Söndagslunchen bestod av denna magnifika rätt, kanske inte så exklusiv men väldigt god. Den går verkligen supersnabbt att göra och innehåller sånt som man brukar ofta ha hemma. Kanske perfekt för dig någon vardagskväll när tiden är knapp?
Gör så här och använd dig av valfri mängd av allt:
1. Koka pasta.
2. Finhacka schalottenlök/gullök och röd chili. Pressa vitlök. Stek dessa 3 saker i olja. Stäng av värmen.
3. Blanda i pastan, tonfisk, saft från lime/citron och några klickar kesella (eller creme fraiche om du inte har kesella hemma) i lökfräset. Smaka av.
4. Klart på 10 min!
Med spenatblad, paprika och en morot!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|