Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012
Här kommer andra varianten av mellanmålmuffinsen med kokosgrund. Jag älskar dem, eller jag älskar alla varianter av dessa muffins. Ni som missade hallon/blåbär/kardemumma varianten hittar den här. Lagom söta men smakrika och perfekt konsistens. Supersmart att ha med i väskan som mellanmål.
Mellanmålsmuffins kokosstyle med äpple/kanel (9 st)
2 ägg
1 mosad banan
1 dl havregryn eller andra gryn
1 dl kokosmjölk
2 msk kokosmjöl (går säkert med annat mjöl)
1 msk jordnötssmör eller annat nötsmör
1 rivet äpple
1 1/2 msk kanel
2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
Toppingen: Mandlar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop alla ingredienser noga till muffinsen i en bunke.
3. Fördela i ca 9 st normalstora muffinsformar. Tryck i 1-3 mandlar i varje muffins.
4. Grädda i ugnen i ca 20-30 min. Låt svalna.
5. Frys in eller ät direkt. Perfekta att på morgonen bara ta ut ur frysen, lägga i väskan och äta senare till mellanmål.
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|