Direktlänk till inlägg 6 mars 2014
Idag blev det en ny spännande frukost som kanske inte ser supergod ut, men det var den. Det är apelsinyoghurtkeso med choklad/kaffe/bananröra. Till detta blev det en riskaka med keso, kokt ägg, örtsalt och min nya påläggsfavorit; tomatpure.
Apelsinyoghurtkeso: Häll upp cirka 50/50 av naturell yoghurt och keso i en skål. Pressa och blanda i saften ur 1 apelsin. (funkar även säkert att bara ta yoghurt eller fil och ingen keso)
Choklad/kaffe/bananröra: Mosa 1 banan och rör ihop med 1 msk kakao och 1 krm kaffepulver.
Riskaka, keso, kokt ägg, örtsalt och tomatpure är en favorit som jag äter ofta...
Åt ni något smaskigt till frukost idag?
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|