Direktlänk till inlägg 30 september 2011
x Blandgrynsgröt (på denna goda grötblandning jag blandat ihop själv:http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/2011/09/10/6208223-ny-grotblandning/) med päron, frysta persika och vanilj kesella
(x Ett kokt ägg)
Det var några dagar sen jag åt gröt, så jag hade sug efter det idag. Gröt är så bra, det mättar och är enkelt att göra, och man kan variera den på så många sätt med olika frukter/bär, frön, nötter, kesellablandningar, mjölk, kryddor osv och man kan steka gröten. Många tycker gröt är väldig tråkig mat, men det är väl för att de alltid äter den klassiska havregrynsgröten med lite sylt och en skvätt mjölk. Då är det klart att man tröttnar på det.
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|