Direktlänk till inlägg 17 juli 2011
På resan när vi åt på restaurang så beställde vi in förrätter ibland, här kommer lite bilder på dessa:
Carpaccio på kronärtskocka med en massa parmesan och salladslök
Kronärtskockan var inte tillagad utan rå så den hade en liten speciell smak med det var gott tillsammans med parmesanosten
Fyra sorters fyllning på bruschetta med sallad
Fyllningarna var tomat/vitlök/basilika, smält mozzarella, svampröra och kycklingleversröra (sistnämnda åt jag inte dock då jag har svårt för lever och sådan mat)
Tomatbruschetta
Förutom förrätter kunde man även beställa in olika tillbehör till maten vilket jag tyckte var bra (kan de inte ha det mer i Sverige?!), då kunde man t.ex få en sallad eller grönsaker till sin pastarätter eller kötträtt. Här kommer lite bilder på det:
Tre olika sallader som man kunde beställa in
Ugnsbakade grönsaker kunde man även få till på många restauranger
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|