Direktlänk till inlägg 22 juli 2014
Idag gjorde jag en gammal favorit till frukost; bananpannkakor. Idag med lite kanel i smeten. Så gott och enkelt! Till detta blev det direktplockade smultron ur mormors trädgård. MUMS!
Bananpannkakor med kanel (1 person)
1 mogen banan
2 ägg
1/2 tsk kanel
smör eller kokosolja att steka i
1. Mosa bananen noga. Rör i ägg och kanel till en jämn smet.
2. Stek på medelhög värme till 2 tjockare pannkakor i en stekpanna med smör eller kokosolja. Ha tålamod och vänd inte för tidigt och när du väl vänder; gör det försiktigt!
3. Ät direkt och toppa med vad du vill.
Är man hungrigare kan man lika gärna ha i 3 ägg och en gnutta mer kanel! Passar lika bra som lunch och mellanmål som till frukost.
Önskar er en fin tisdag!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|