Direktlänk till inlägg 5 juni 2011
(hehe glömde fota allt innan vi började äta, så här en bild på det som blev kvar)
Böngryta med tomat och spenat (4 personer)
1 finhackad gullök
2 pressade vitlöksklyftor
olivolja
1 msk malen spiskummin
400 g krossade tomater
2 1/2 dl vatten
200 g kidneybönor (på burk)
200 g cannellinibönor (på burk)
100 g hackade haricots verts
100 g grovhackad färsk spenat
salt o peppar
1.Fräs lökarna i olivoljan. Tillsätt spiskummin och låt fräsa ca 1 min.
2.Häll över krossade tomaterna o vattnet, låt koka i ca 10 min.
3.Tillsätt alla bönorna och koka i ca 5 min.
4.Tillsätt spenaten och haricots vertsen och låt koka yttligare 5 min.
5.Salta o peppra.
6.Servera med ris/bulgur/grovt bröd!
Ett lätt recept när man inte orkar hålla på och laga en massa mat!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|