Direktlänk till inlägg 16 september 2014
På jakt efter något gott att äta till middag? Testa denna goa köttfärssås med aubergine och balsamvinäger!
Köttfärssås med aubergine och balsamvinäger
(4-5 personer)
1/2 aubergine
500 g nötfärs
2-3 pressade vitlöksklyftor
1 förpackning krossade tomater (500 g)
1 msk torkad oregano
1 msk torkad basilika
2-3 msk balsamvinäger
salt
1. Skär aubergine i kuber.
2. Stek aubergine i en stekpanna, och bryn färsen i en annan stekpanna.
3. Lägg ihop auberginen och färsen i samma stekpanna. Blanda i vitlök, krossade tomater, oregano, basilika och balsamvinäger.
4. Låt allt puttra ihop i ca 5-7 min. Smaka av och krydda med salt!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
|||
29 | 30 | ||||||||
|