Direktlänk till inlägg 29 november 2011
Med min krispiga müsli
Jag har läst om denna nya isländska yoghurt på andra bloggar och har velat testat den. Och idag till mellanmål hade jag chansen att göra det med smaken blåbär (det finns även vanilj, jordgubb, hallon/granatäpple). Det speciella med denna yoghurt är att den är väldigt proteinrik (precis som kvarg/kesella jag brukar äta), med 16 g i en burk. Och precis som kesella var den väldigt krämig, lite som glass och det tycker jag jättemycket om. Men med att den inte är naturell utan smaksätt med blåbär tillkommer en massa onödigt socker.
Smaken då, den var faktiskt över förväntan, jag brukar tycka att de flesta smaksätta yoghurtar är för söta och smakar konstgjort. Och denna var söt men inte på ett äckligt sätt och det smakade blåbär på riktigt. Så den får tummen upp.
Sedan kostar den ca 20 kr, så det är lite dyrt att äta den varje dag. Så jag kommer fortsätta med min naturell yoghurt/kesella och smaksätta den själv som jag brukar. Men om jag är ute och och gör något och blir hungrig/sugen på mellanmål så kan jag mycket väl tänka mig att köpa denna eller testa med en annan smak. Ett plus är att man får med en ihopfällbar sked, så man kan köpa den direkt i affären och ha något att äta den med!
Har ni testat den eller någon av de andra skyr yoghurtarna? Vad tyckte ni?
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|