Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011
En god fläskfile rätt som pappa brukar laga till middag ibland:
Fetaost gratinerad fläskfile (4 personer)
500 g fläskfile
1 tsk salt
peppar
100 g fetaost
1 dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
peppar
1. Sätt ugnen på 200 g.
2. Putsa filen från senor och fett. Skär den i 2-3 cm stora bitar och krydda med salt och peppar.
3. Bryn kötter runt om i smör/olja i en stekpanna. Lägg över på ett ugnssäkert fat.
4. Mosa osten och blanda med creme fraiche, vitlök och peppar. Häll såsen över köttet.
5. Gratinera i mitten av ugnen i ca 5-10 min.
6. Servera med potatis/ris/bulgur/couscous, en sallad och broccoli är också gott!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|