Direktlänk till inlägg 29 juli 2011
Här kommer receptet på gårdagens middag som jag lovade:
Vit fisk i tomatsås (4 stora portioner)
1 purjolök
1 grön paprika
500 g krossade tomater
1 fiskbuljongtärning
2 tsk timjan
1/2 dl vatten
1 dl creme fraiche
600-800 g vit fiskfile som t.ex hoki (lättast att köpa i frysdisken)
salt och peppar
1. Skiva purjolöken och strimla paprikan. Blanda alla ingredienser utom fisk, salt och peppar i en låg vid kastrull och koka upp. Koka 5 min utan lock.
2. Skär fisken i bitar och salta och peppra.
3. Lägg ner fisken i den varma såsen och sjud ca 5-10 min (beroende på hur fryst fisken är) under lock tills fisken är färdig. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera med bulgur/råris/potatis!
Låt mig presentera veckans fredagslista: 1. Jag har hittat en podcast som egentligen inte är en podcast utan timmeslånga avsnitt med skön yogamusik. Jag använder musiken både till yoga, meditation, avslappning och som pluggmusik. Podcast...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|